Organizare evenimente in aer liber
EditareDeleteLock
   Prima pagina      Tipuri Evenimente
Nunta in aer liber
Botez in aer liber
Petrecere de firma
Lansare de produs
 Evenimente in aer liber

    Dispuneti de un spatiu in aer liber si urmeaza sa organizati un eveniment? Nimic mai simplu, apelati cu incredere la echipa noastra de profesionisti  in organizarea de evenimente pentru a pune la punct toate detaliile!

   In prima faza alegem impreuna cortul cel mai potrivit sau dupa caz umbrelele! Dupa aceea alegem tipul de masa si de scaun precum si imbracamintea pentru acestea! Vesela, tacamurile si paharele potrivite evenimentului!
   Nu in ultimul rand punem la punct metodele de pastrare si servire a mancarii si a bauturii ( mese tip bufet cu chafingdish-uri sau recipiente speciale, sosiere, boluri si alte tipuri de suporti ), bar mobil cu scaune inalte, mese de cocktail, zona de lounge formata din canapele, tabureti si masute de cafea!
    Ne ocupam in ultima faza de ultimile detalii: alegerea tipurilor de flori ( aranjamente florale ) si alte elemente de decor exterior: arcade, stalpi cu aranjamente florale, covor rosu, coloane romane, scena, sonorizare si sistem de iluminat!
   
Apelati cu incredere la echipa noastra!


Evenimente indoor

    Urmeaza sa organizati o petrecere la sediul firmei, o lansare de produs, un cocktail party, o conferinta, un dineu? Nimic mai simplu apelati la echipa noastra de profesionisti pentru punerea la punct a tuturor detaliilor necesare pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie o reusita!
    In functie de tematica evenimentului, punem la dispozitie o gama diversificata de produse si echipamente!
    Pentru zonele lounge punem la dispozitie canapele, tabureti si mese de cafea, mese inalte de cocktail cu fete de masa diferite culori si texturi, mese rotunde si scaune festive ( diferite modele ), mese dreptunghiulare pentru bufete si zona de servit bauturi, baruri mobile, aparatura de catering si de servire bauturi, vesela, tacamuri si pahare precum si multe alte tipuri de mobilier si aparatura!

Apelati cu incredere la echipele noastre de profesionisti! 

Cununie civila
Petrecere de copii
Cocktail Party
Conferinta